Varmepumper

Få en lavere varmeregning med en varmepumpe

En investering i en varmepumpe vil for mange betyde en lavere varmeregning i det lange løb, og derfor er varmepumper blevet mere og mere populære. Vi kan hos Røns Køleteknik ApS hjælpe med at finde en varmepumpe, som imødekommer dine behov, og som samtidig er af høj kvalitet. Vi tilbyder løbende servicering og hjælper også med opsætning og montering af pumpen, så den fungerer rigtigt. Modsat vores øvrige produkter, som alle beskæftiger sig med køleteknik, har varmepumpen en opvarmningsfunktion, som oveni købet er energibesparende, og vores medarbejdere opdateres løbende på branchens udvikling, hvilket giver os optimal viden inden for varmepumper og gør os til en ideel samarbejdspartner.

Korrekt montering og løbende hjælp

Montering af varmepumper er bl.a. noget af det, som vi tilbyder, og selvom vi ofte arbejder med pumper til f.eks. restauranter og kantiner, hjælper vi også kunderne inden for andre brancher og har flere, som er beskæftiget i butiksbranchen. Løbende eftersyn sørger vi også for, og vores certificeringer og autoriseringer vidner om, at vores serviceniveau er højt og vores kvalitet god.

Kontakt os allerede i dag

Vi holder til i egne lokaler i Holstebro, hvorfra vi ofte hjælper i både Ringkøbing, Lemvig, Skive, Struer, Herning, Thisted, Skjern, Tarm og Ikast. På telefon 7244 4403 eller på mail fie@ronskol.dk kan du komme i kontakt med vores dygtige personale, der 24 timer i døgnet er klar til at servicere dig og svare på spørgsmål angående både varmepumper og vores andre køletekniske produkter.