Kølerum og køleanlæg

Skal du bruge et kølerum eller køleanlæg?
Vi kan hos Røns Køleteknik ApS hjælpe fra start til slut, når det kommer til kølerum og køleanlæg. Det kan virke simpelt, men i virkeligheden er der flere komplicerede dele, som skal spille sammen, for at opretholde anlæggets holdbarhed og sørge for, at det virker optimalt. Hos Røns Køleteknik ApS har vi flere års erfaring med montering, servicering og salg af køleanlæg, og derfor kan du hos os få en professionel med på råd, hvis du står overfor at skulle anskaffe dig et anlæg til nedkøling.

Rådgivning, salg og montering
På baggrund af vores personales store viden om og uddannelse inden for køleteknik, kan vi tilbyde både rådgivning i forbindelse med valg og indretning af kølerum og anlæg, salg af brugte og nye produkter og ikke mindst professionel montering af alle elementer i forbindelse med køb og opsætning af et kølerum. Vi har samtidig erfaring inden for servicering og vedligeholdelse af produkterne, hvorfor vi med 24-timers service altid står klar til at hjælpe.

Kontakt os i dag
På telefon 7244 4403 eller på mail fie@ronskol.dk, kan du komme i kontakt med det kyndige personale, der altid står klar til at hjælpe dig med rådgivning og vejledning inden for kølerum. Dialog og samarbejde mellem os og kunde er en vigtig del af vores arbejde, og vi arbejder altid for at finde den løsning, som passer bedst til den enkelte kundens behov og ønsker. Vi har kunder i et stort område omkring Holstebro i både Ringkøbing, Lemvig, Skive, Struer, Herning, Thisted, Skjern, Tarm og Ikast.