Klimaanlæg – Aircondition

Klimaanlæg eller aircondition – din lokale hjælper

Fra vores hovedsæde i Holstebro tilbyder vi hos Røns Køleteknik ApS servicering, rådgivning og salg i forbindelse med klimaanlæg og aircondition i et stort område omkring Ringkøbing, Lemvig, Skive, Struer, Herning, Thisted, Skjern, Tarm og Ikast. Ved konstant at holde os opdateret på nye tiltag og viden i vores branche, kan du hos os få hjælp til både nye og gamle anlæg. Vores medarbejderskare består udelukkende af kompetente og specialiserede kollegaer, og køleteknikerne har den rette viden og har adgang til udstyr, som gør det muligt at løse både store og små opgaver med klimaanlæg.

Størrelse, type og variant har betydning

Der findes mange forskellige typer af både klimaanlæg og aircondition, og alt efter hvilken type eller variant der er tale om, kræver anlæggene helt speciel servicering. Det er her, vi kommer ind i billedet. Fælles for alle anlæg er, at de sørger for bedre indeklima, god ventilation og temperaturstyring, men de enkelte specifikationer kan være meget forskellige.  Vi har stort kendskab til klimaanlæg og aircondition, og vi leverer både produkter og service i topkvalitet. Vores serviceniveau er højt, og vi er til rådighed hele døgnet, 365 dage om året.

Certificering og autorisering

Din sikkerhed for, at vores arbejde er veludført og fagligt korrekt får du bl.a. gennem vores certificeringer og autoriseringer. Vi er medlem af AKB – Autoriserede Kølefirmaers Brancheforening – hvilket bl.a. sikrer at teknikske, økonomiske og juridiske krav overholdes, og samtidig er vi DS/EN ISO 9001:2008 certificeret og medlem af FinDan-Gruppen, hvorfra vi har et samarbejde om landsdækkende kundebetjening og høj faglighed.

Kontakt os allerede i dag

På telefon eller mail, kan du skrive og ringe til os for at høre mere om mulighederne for klimaanlæg og aircondition. Vores medarbejdere kan fanges på telefon a href="tel:72444403 ">7244 4403 eller på mail fie@ronskol.dk.